Betcris opinie

Betcris
Nasza ocena: 3.7/5

Betcris działa w Polsce legalnie na podstawie licencji PS4.6831.1.2019 wydanej przez Ministra Finansów w grudniu 2019 r.

  • Bonus powitalny 3.5/5
  • Oferta wydarzeń 4.5/5
  • Promocje 3.5/5
  • Kursy bukmacherskie 4.0/5
  • Zakłady live 3.0/5
  • Liczne promocje dla graczy
  • Szeroka oferta przedmeczowa
  • Kursowy boost na mecze
  • Rozbudowana oferta na sporty amerykańskie
  • Bonus tylko od depozytu
  • Brak transmisji live
  • Ograniczone metody płatności
  • Brak aplikacji mobilnej
  • Mich, 1 tydzień temu
    Co mnie bardzo ciekawi u nich to mają bardzo szybko rzuty rożne które obstawiam z wyprzedzeniem w porównaniu do totalbet...np. 1 liga polska, ale muszą wywalić podatek np. Jak w total przy trzech zakładach na ako wtedy będą dla mnie atracyjni.
  • radunio90, 2 miesiące temu
    Sprawdzilem, bo czekalem na nowego buka. Nic specjalnego, i tak wszyscy obstawiaja pilke, a nic sie tu nie wyroznia . szkoda
Zobacz wszystkie opinie
  • Marża bukmacherska: Około 5,4%
  • Cashout: Prematch i live - solo i ako
  • Rejestracja: Szybka rejestracja bez dowodu
Spis treści

Bukmacher Betcris to jeden z najświeższych graczy na rynku legalnych polskich bukmacherów. Betcris Polska to na pewno firma świeża, ale zagranicą mająca mocno ugruntowaną pozycję. Znana jest szczególnie na terenie Ameryki Południowej i Ameryki Północnej, gdzie jest jedną z większych firm bukmacherskich.

Betcris jest bukmacherem przeznaczonym przede wszystkim dla graczy lubujących się w obstawianiu sportów popularnych za oceanem. Specjalizuje się w futbolu amerykańskim, zakładach na hokej na lodzie, koszykówce, boksie, a także baseballu. Bardzo mocnym punktem Betcris jest także piłka nożna.

Oferta przedmeczowa to na pewno plus Betcris, ale niestety bukmacher nie przyciąga nowych graczy ofertą powitalną, która jest znacznie mniej okazała niż konkurencji. Lepiej prezentują się promocje tymczasowe, które regularnie pojawiają się w ofercie. Niestety brakuje jakichkolwiek transmisji na żywo. Betcris skierowany jest do graczy nastawionych na konkretne dyscypliny, ale z pewnością jest to firma rozwojowa, która z czasem może uatrakcyjniać swoją ofertę. W tym tekście znajdziesz naszą szczegółową analizę i opinie o Betcris. 

Betcris – opinie o ofertach na poszczególne dyscypliny

Bonusy i promocje to oczywiście bardzo ważna rzecz dla graczy, ale najważniejsze jest oczywiście samo obstawianie. Przyjrzyjmy się teraz jak wypadł Betcris pod względem typowania najważniejszych dyscyplin.  Pod uwagę wzięliśmy ofertę przedmeczową oraz ofertę na żywo.

Analizując oba elementy wzięliśmy pod uwagę następujące kryteria: 

Oferta przedmeczowa

  • szerokość rynków
  • zakłady łączone
  • zakłady długoterminowe
  • możliwość tworzenia swoich zakładów 
  • możliwość obstawiania statystyk

Oferta live

  • Szerokość rynków live 
  • Reagowanie bukmachera na wydarzenia boiskowe
  • Dynamicznie zmieniające się kursy 
  • Transmisje live
DyscyplinaOferta przedmeczowaOferta liveSuma
Piłka nożna4/53/47/9
Hokej4/53/47/9
Tenis3/53/46/9
Koszykówka4/53/46/9
Boks 3/53/46/9
Siatkówka2/52/44/9
Żużel2/52/44/9

Piłka nożna w Betcris 

Oferta zakładów przedmeczowych w Betcris zrobiła na nas ogromne wrażenie. Na wszystkie poważniejsze ligi gracze mogą skorzystać z grubo ponad 300 rynków na zakłady, co jest kapitalnym wynikiem w porównaniu do konkurencji i można powiedzieć, że obok TOTALbet wynikiem zdecydowanie najlepszym. Ponadto w dniu meczu w najpopularniejszych rozgrywkach oferta wzrasta nawet do ponad 500 rynków. Gracze mogą obstawiać m.in. 

  • Zakłady łączone – W przypadku meczu Ligi Europy Napoli – Spartak Moskwa było ich łącznie 24. 
  • Statystyki meczu – Rzuty rożne, kartki, faule, spalone, strzały, strzały celne, wrzuty z autu, obrony bramkarzy, wznowienia od bramki
  • Okresy gry – Gracze mogą typować co wydarzy się w danym okresie czasowym meczu (25 rynków)
  • Statystyki zawodników – Strzelec gola, strzelec 1. gola, strzelec ostatniego gola, 

Szczególnie imponująco prezentują się zakłady na statystyki meczu. Rynki takie jak obrony bramkarzy, wrzuty z auty, czy strzały celne to bardzo rzadko spotykane propozycje w ofertach bukmacherskich. Warto też zaznaczyć, że szeroki zakres rynków pojawia się bardzo szybko, co też jest bez wątpienia ogromnym plusem. Drobnym minusem jest niestety brak możliwości budowania swoich zakładów, ale przy tak szerokiej ofercie nie jest to szczególnie odczuwalne.  

Jeśli chodzi o ofertę na żywo, to niestety bardzo brakuje transmisji live, co oczywiście zabiera sporo atrakcyjności z typowania na żywo. Jednakże pozostałe aspekty wyglądają bardzo solidnie, oferta rynkowa jest szeroka, a więc typowanie live piłki nożnej Betcris można uznać za bardzo dobre. 

  • Bardzo szeroka oferta przedmeczowa
  • Świetne zakłady łączone (składające się z 2 i 3 selekcji) 
  • Rozbudowana oferta zakładów długoterminowych 
  • Bardzo rozbudowane zakłady na statystyki meczu
  • Możliwość łączenia na kuponie zdarzeń z oferty live i oferty przedmeczowej 
  • Brak możliwości budowania swoich zakładów 
  • Brak aplikacji, co utrudnia obstawianie live 
  • Brak transmisji live

Hokej w Betcris

Oferta Betcris na hokej wygląda bardzo dobrze. Oczywiście bukmacher skupia się przede wszystkim na NHL, ale nie zapomina także o innych rozgrywkach. Betcris na ważniejsze mecze oferuje co najmniej 130 rynków, a w przypadku najważniejszych starć NHL jest ich jeszcze więcej. W ofercie gracze znajdą takie pozycje jak strzelcy bramek, statystyki graczy, zakłady minutowe, zakłady łączone, zakłady specjalne. Ogromnym plusem jest również szeroki zakres rozgrywek, z którego gracze mogą korzystać. 36 lig możliwych do typowania to świetny wynik i najwytrawniejsi fani hokeja z pewnością docenią ten aspekt. Również pod względem oferty live na hokej Betcris spisuje się bez zarzutu. Gdyby nie zabrakło transmisji live, Betcris byłby bukmacherem kompletnym pod względem obstawiania hokeja na lodzie.

  • Bardzo rozbudowana oferta przedmeczowa 
  • Szeroki zakres rozgrywek
  • Dobrze funkcjonujące zakłady live
  • Zakłady specjalne + zakłady łączone
  • Brak transmisji live z meczów hokeja

Koszykówka w Betcris 

Tak jak pisaliśmy na początku Betcris specjalizuje w dyscyplinach, które są popularne w USA, dlatego obstawianie koszykówki u tego bukmachera stoi na wysokim poziomie. Mowa przede wszystim o NBA, ale także rozgrywki takie Euroliga są traktowane naprawdę poważnie. Rynki pojawiają się szybko i są rozbudowane, choć na pewno widać, że NBA i Euroliga są priorytetem dla bukmachera. Gracze mogą typować m.in. statystyki zawodników oraz około 100 zakładów z oferty przedmeczowej. Pod względem oferty live Betcris również wygląda solidnie. 

  • Szeroka oferta przedmeczowa (szczególne na NBA i Euroligę)
  • Możliwość obstawiania statystyk graczy 
  • Możliwość łączenia na kuponie zdarzeń z oferty live i oferty przedmeczowej 
  • Zakłady łączone (na NBA)
  • Brak transmisji live
  • Słabsza oferta na Energa Basket Ligę
  • Brak możliwości tworzenia własnych zakładów
  • Mała liczba zakładów długoterminowe

Siatkówka w Betcris

Siatkówka w Betcris ma się bardzo przeciętnie. Za plus trzeba uznać ponownie szeroki zakres rynków. Dla przykładu Betcris na mecze siatkarskiej PlusLigi oferuje ponad 30 rynków, co jest na tle konkurencji bardzo dobrym rezultatem. W ofercie znajdziemy klasyczne rynki znane również z innych ofert bukmacherskich, takie jak handicapy punktowe, handicapy setowe, zakłady łączone, powyżej/poniżej liczby setów, czy też set z wyższą liczbą punktów. 

Rynki jak to w przypadku siatkówki pojawiają się na dzień lub dwa przed meczem i w tym aspekcie Betcris nie wyróżnił się niczym szczególnym.  Niestety bukmacher nie zadbał o zakłady długoterminowe i  możliwość typowania statystyk graczy. Ponadto jak w przypadku pozostałych dyscyplin brakuje możliwości tworzenia własnych zakładów oraz transmisji na żywo. 

  • Szeroka oferta zakładów 
  • Zakłady łączone
  • Szybko pojawiająca się pełna oferta na mecze (w przypadku konkurencji raczej na początku pojawiają się wyłącznie rynki podstawowe) 
  • Brak transmisji live 
  • Brak możliwości tworzenia swoich własnych zakładów
  • Brak możliwości obstawiania statystyk graczy
  • Mała liczba zakładów długoterminowych 

Tenis w Betcris

Zakłady bukmacherskie na tenis w Betcris to przyzwoity poziom. Na ważniejsze mecze i turnieje gracze mogą skorzystać z około 60 rynków, co jest wynikiem bardzo dobrym. Rynki, z których można korzystać to m.in.: handicapy, zakłady under/over, zakłady na poszczególne sety, dokładnie wyniki, zakłady łączone, czy też obstawianie przełamań w meczu. Brakuje niestety możliwości typowania statystyk graczy. 

W ofercie live przede wszystkim brakuje transmisji na żywo. Jeśli chodzi o ofertę zakładów to prezentuje się ona solidnie. Poza podstawowymi rynkami gracze mogą typować wyścigi gemowe, zwycięzcę konkretnego punktu, gema, seta. Oferta live na tenis nie powala na kolana, ale można ocenić ją jako solidną. 

  • Szeroka oferta przedmeczowa
  • Zakłady łączone
  • Solidna oferta live z dynamicznie zmieniającymi się kursami
  • Możliwość łącznie na kuponie wydarzeń z oferty przedmeczowej i live
  • Brak transmisji live
  • Brak możliwości obstawiania statystyk meczu i graczy

Żużel w Betcris

Żużel do dyscyplina, w której Betcris na pewno się nazbyt nie specjalizuje. Brakuje przede wszystkim możliwości typowania niższych polskich lig żużlowych. Rynki pojawiają się późno, ale jeśli gracze chcą skupiać się wyłącznie na Grand Prix lub PGE Ekstralidze, to trzeba przyznać, że rynki na te rozgrywki są szerokie i nie można się do tego przyczepić. Również zakłady live funkcjonują przyzwoicie, jednak przez brak aplikacji obstawianie żużla na żywo jest zdecydowanie trudniejsze. 

  • Duża liczba zakładów długoterminowych
  • Szeroka oferta rynków na najważniejsze rozgrywki
  • Brak transmisji na żywo 
  • Mały zakres rozgrywek możliwy do typowania
  • Brak aplikacji, co uniemożliwia komfortowe obstawianie na żywo
  • Późno pojawiające się rynki

Boks w Betcris

Zakłady bukmacherskie na boks cieszą się w Polsce dużą popularnością. Boks jest również bardzo popularny w USA, dlatego Betcris ma naprawdę sporo do zaproponowania w tej dziedzinie. Kursy na walki pojawiają się bardzo szybko, a gracze nawet kilka tygodni przed walką mogą korzystać z ponad 15 rynków (w przypadku głośniejszych pojedynków). Można obstawiać m.in. takie rynki jak:

  • Powyżej/poniżej liczby rund
  • Czy walka potrwa pełen dystans
  • Metoda zwycięstwa
  • W której rundzie zakończy się walka 
  • Przedział rund, w której zakończy się pojedynek
  • Zakłady łączone 
  • Suma nokdaunów 
  • Bardzo szeroka oferta przed walką
  • Ciekawe i nietypowe zakłady (zakłady łączone, zakłady na nokdauny) 
  • Szeroka oferta pojedynków
  • Brak transmisji na żywo
  • Brak możliwości obstawiania handicapów punktowych w walkach

Betcris opinie – podsumowanie oferty 

Podsumowując Betcris u progu swojej działalności w Polsce poza swoimi ulubionymi amerykańskimi skupił się na tym, co dla gracza najważniejsze, a więc na piłce nożnej. Tam naprawdę prezentuje się świetnie i można śmiało powiedzieć, że gdyby nie brak jakichkolwiek transmisji i aplikacji mobilnej, Betcris mógłby być uważany za jednego z najlepszych bukmacherów do obstawiania piłki nożnej. To samo można stwierdzić, jeśli chodzi o hokej na lodzie. Dobrze prezentują się również oferty na koszykówkę, boks i tenis, natomiast zdecydowanie do poprawy mamy siatkówkę. Betcris powinien także pomyśleć o transmisjach live, których niestety bardzo brakuje, a jest to bardzo ważne w kontekście wyróżnienia się na tle konkurencji. Podkreślamy jednak ponownie, że jeśli gracze lubują się w typowaniu hokeja, futbolu amerykańskiego, czy też baseballu, to Betcris w tych dyscyplinach już teraz jest bukmacherem numer 1. 

Co obstawiają gracze w Betcris?

Przeanalizowaliśmy ofertę Betcris pod względem poszczególnych dyscyplin sportowych. Bukmacher udostępnił nam również dane, które mogą okazać się dla graczy bardzo pomocne. Oto najczęściej typowane dyscypliny u bukmachera Betcris.

betcris-dyscypliny

Jak widać gracze najchętniej obstawiają piłkę nożną, tenis oraz koszykówkę. Na te dyscypliny oferta Betcris jest naprawdę dobra, co dobrze kooperuje z zainteresowaniem graczy. Widać, że spore wzięcie ma także siatkówka i w tym wypadku Betcris powinien zdecydowanie ulepszyć ofertę. Języczkiem uwagi jest hokej, na który Betcris bardzo stawia, a duże zainteresowanie wśród graczy jest tego owocem.

Opinie Betcris – zakłady live

Zakłady na żywo to absolutna podstawa w ofercie legalnych polskich bukmacherów. Zakłady live na poszczególne dyscypliny opisaliśmy powyżej, dlatego teraz skupimy się wyłącznie na aspekcie technicznym, który również jest bardzo istotny. W Betcris live obstawiać można łącznie blisko 20 dyscyplin. Oto wady i zalety:

  • Liczba dyscyplin możliwych do typowania na żywo – Blisko 20 dyscyplin to naprawdę solidny wynik. Szczególnie, że na żywo poza popularniejszymi dyscyplinami można obstawiać również futsal, piłkę wodną, baseball, łucznictwo, krykiet, czy też esport. 
  • Dynamicznie zmieniające się kursy – Pod względem reakcji bukmachera na wydarzenia boiskowe, nie mamy żadnych uwag. Kursy zmieniają się szybko i w żaden sposób nie utrudnia to typowania. 
  • Możliwość łącznie na jednym kuponie zakładów w oferty live i oferty przedmeczowej
  • Brak aplikacji – Na ten moment Betcris nie posiada aplikacji mobilnej, co jest ogromnym utrudnieniem w obstawianiu na żywo. 
  • Brak transmisji live – Transmisje na żywo bardzo ułatwiają obstawianie live. Niestety na ten moment Betcris nie oferuje żadnych transmisji na żywo. 
  • Słabo rozbudowane statystyki live
  • Zbyt mała liczba rynków na niektóre dyscypliny 

Zdecydowanie największym problemem, jeśli chodzi o zakłady live w Betcris jest brak aplikacji oraz transmisji live. O ile ten drugi aspekt można jeszcze zaakceptować, to pierwszy jest absolutnie niezbędny. Na szczęście bukmacher intensywnie pracuje nad nową apką i powinniśmy mieć do niej dostęp w najbliższej przyszłości. 

Transmisje live w Betcris – opinie

Niestety na ten moment stworzenie opinii o transmisjach w Betcris jest niemożliwe, ponieważ bukmacher nie oferuje streamingu z żadnej dyscypliny sportowej. Zaznaczamy jednak ponownie, że Betcris to nowy gracz na rynku i z pewnością na takie rzeczy jak transmisje live będziemy musieli sporo jeszcze poczekać. 

Bonusy powitalne w Betcris – opinie

Bonusy powitalne to absolutna podstawa w ofercie bukmacherów. Betcris na ten moment oferuje w standardzie dwie promocje. Dodatkowo wprowadził również możliwość użycia kodu promocyjnego powiększającego pakiet na start.  Bonusy powitalne Betcris są średnie. Bukmacher jest jednak na rynku stosunkowo niedawno, dlatego na czas by uatrakcyjniać ten element. Na ten moment Betcris w ramach oferty powitalnej może pochwalić się następującymi bonusami: 

Freebet 200 PLN

Freebet 200 PLN to najciekawszy z bonusów powitalnych u bukmachera Betcris, choć także pozostawia on trochę do życzenia. 

Aby otrzymać freebet gracz musi obstawić swój pierwszy zakład za minimum 20 zł po kursie co najmniej 1.80. Jeśli te warunki zostaną spełnione, gracz otrzyma od bukmachera freebet w wysokości 50% stawki obstawionej w pierwszym zakładzie. Maksymalny freebet to 200 PLN. Oznacza to, że jeśli wytypujemy kupon za 200 zł po kursie co najmniej 1,80, to Betcris wypłaci nam 100 PLN freebetu. Freebet należy obrócić przy okazji typowania kuponu AKO z minimum 3 zdarzeniami o łącznym kursie 2.50 (kurs minimalny każdego jednego zdarzenia to 1,25). 

Warto podkreślić, że podczas naszych testów Betcris bez zarzutu wywiązał się ze swoich obowiązków i wypłacił freebet. Oznacza to, że pod względem zwrotu pieniędzy i przyznawania bonusu gracze nie muszą się o nic martwić. 

  • Brak skomplikowanych wymagań odnośnie uzyskania freebetu. 
  • Niezbyt wygórowane warunki obrotu freebetem
  • Wysoka kwota, którą możemy otrzymać na freebecie 
  • Niewysoka minimalna kwota uzyskania freebetu
  • Freebet obejmuje tylko 50% postawionej kwoty w 1. zakładzie

Zakład bez ryzyka 50 PLN

Betcris zaproponował swoim graczom również zakład bez ryzyka. Gracz ma za zadanie obstawić swój pierwszy zakład, a jeśli on okaże się nieskuteczny, to Betcris zwróci mu 50% stawki na konto depozytowe. Aby kupon kwalifikował się do promocji, kurs musi wynieść co najmniej 1,80. Gracz może obstawić kupon SOLO lub AKO. 

W przypadku zakładu bez ryzyka Betcris również wypłacił zwrot bez problemu, a więc tak jak w przypadku promocji freebet 200 PLN gracze nie muszą się niepokoić o swoje środki.

  • Promocja łączy się z  promocją Freebet 200 PLN. Oznacza to, że jeśli gracz obstawi 100 zł i przegra, to dostanie 50 zł freebetu i 50 zł zwrotu na konto depozytowe. 
  • Przystępne warunki zawarcia zakładu
  • Brak konieczności obrotu, w przypadku porażki
  • Bardzo niska kwota zakładu bez ryzyka 
  • Zwrot tylko 50% stawki

Freebet z kodem 60 PLN

Istnieje również promocja, która powiększa pakiet bonusów na start. Osoby, które skorzystają podczas rejestracji z kodu promocyjnego BSVIP mogą otrzymać dodatkowy freebet na start 60 zł. Posiada on całkiem dobre warunki.

Po rejestracji należy wpłacić pierwszy depozyt i postawić pierwszy kupon za stawkę min. 100 zł. Może to być kupon SOLO lub AKO, który ma kurs całkowity nie mniejszy niż 1.80. Po rozliczeniu kuponu zostanie przyznany freebet 60 zł. Należy go w ciągu 3 dni przeznaczyć na kupon AKO z min. 3 zdarzeniami i kursem poj. min. 1.30.

  • Niezbyt wygórowane warunki obrotu freebetem
  • Wygrana z freebetu trafia na konto depozytowe
  • Nieskomplikowane zasady skorzystania z promocji
  • Krótki czas na wykorzystanie freebetu

Rejestracja w Betcris

Zaczynamy od tego, co gracz musi zrobić na początku, a więc od rejestracji w Betcris. Pamiętaj, aby zarejestrować się przez naszą stronę, aby skorzystać ze specjalnej oferty promocyjnej. Rejestracja przebiega w następujący sposób: 

  1. Krok 1
    Po kliknięciu w poniższy przycisk “załóż konto w Betcris” wpisz podstawowe dane, takie jak:
    • e-mail
    • login
    • hasło
    • numer telefonu
    • kod weryfikacyjny, który otrzymasz smsem
    • kod promocyjny “BSVIP”, który pojawi się automatycznie
  2. Krok 2
    Po poprawnym wypełnieniu danych w kroku 1, pojawią się kolejne dane, które należy wypełnić.

    • imię i nazwisko
    • obywatelstwo
    • pesel
    • pochodzenie środków pieniężnych
  3. Krok 3
    W kroku numer 3. należy podać dzienny limity stawek, datę urodzenia oraz zaakceptować zgody i aktywować konto. Na tym etapie bardzo szybko udało się stworzyć konto tymczasowe. Posiadając konto tymczasowe gracz może wpłacać środki ( do kwoty 5000zł), oraz grać. Nie ma jednak możliwości wypłacania środków a wszelkie freebety z promocji przyznane będą dopiero po weryfikacji konta.
  4. Krok 4

    Przechodzimy teraz do pełnej weryfikacji konta. Aby to zrobić należy: 

    • Podać numer dokumentu tożsamości
    • Wstawić zdjęcia dowodu (przód + tył)
    • Podać adres (ulica i numer domu, miasto, kod pocztowy)
    • Numer konta bankowego
  5. Krok 5
    Po podaniu wszystkich danych trzeba poczekać na weryfikację konta. Według bukmachera może ona potrwać do 48 godzin, ale w naszym przypadku konto zostało zweryfikowane w kilka minut, co jest ogromnym plusem.

Podczas procesu rejestracji w Betcris nie natrafiliśmy na żadne przeszkody. Największe wrażenie zrobiła na nas niezwykle szybka weryfikacja konta. Na pewno pod względem procesu rejestracji nie mamy Betcris nic do zarzucenia. 

Bukmacher Betcris – promocje

Poza ofertą bonusową, bukmacher Betcris oferuje również graczom promocje czasowe i długoterminowe. W tym względzie Betcris wygląda lepiej niż w przypadku oferty bonusowej. Promocji jest sporo, dotyczą kilku dyscyplin, a także esportu. Szczegóły każdej z nich poznasz w tekście Betcris – kod promocyjny, a my teraz zapraszamy do naszej analizy oraz krótkiego opisu poszczególnych promocji.

  • Kursowy BOOST – w sekcji promocji znaleźć można codziennie najciekawsze wydarzenia z podwyższonym kursem; oferta dotyczy tylko zakładów przedmeczowych i można znaleźć w niej szeroki zakres dyscyplin.
  • Betcris+ – klasyczna promocja na kupony AKO; im więcej zdarzeń na kuponie tym wyższy bonus do wygranej; promocja zaczyna się od 5 zdarzeń na kuponie i wtedy bonus wynosi 5 %, przy 24 zdarzeniach można otrzymać do wygranej bonus 100 %; kurs minimalny zdarzenia: 1.25
  • Tuesday Cashback – promocja obowiązuje w każdym tygodniu od wtorku do do poniedziałku; bonus jest przyznawany w zależności od bilansu aktywności gracza według wzoru: suma stawek netto minus wygrane minus otrzymane bonusy; gracz może otrzymać bonus od 10 zł do nawet 100 zł; liczą się tylko kupony AKO lub SOLO z kursem min. 1.85
  • 25 PLN dla fanów esportu – w trakcie tygodnia gracz ma za zadanie zagrać conajmniej 5 kuponów z kursem min. 1.85 za sumę stawek min. 100 zł na esporty; jego obrót uaktywni bonus o wartości 25 zł, który jest przyznawany w czwartki
  • American Dream – Zadaniem gracza jest obstawienie kuponu kombinacyjnego, składającego się z minimum 3 zdarzeń, w którego skład wejdzie co najmniej 1 zdarzenie z oferty na mecze z rozgrywek NBA, NHL, MLS, NFL, MLB lub WNBA. Kwota kuponu to minimum 10 PLN (kurs kuponu 2.5, min. kurs pojedynczej selekcji 1,25). Jeśli te warunki zostaną spełnione, gracz otrzyma freebet w wysokości 100% zapłaconego podatku od wszystkich wygranych zakładów, które spełniły warunki promocji. Maksymalny zwrot to 100 PLN.
  • Bonus na urodziny – jeśli regularnie typujesz zakłady w Betcris to możesz się spodziewać, że w dniu urodzin bukmacher przyzna ci bonus 20 zł; należy go przeznaczyć na kupon AKO z min. 3 zdarzeniami

Podsumowując promocje w Betcris, trzeba powiedzieć, że stoją one na niezłym poziomie. Najciekawszą z nich naszym zdaniem jest promocja “Betcris+”, która faktycznie bardzo podbija ewentualny zysk przy kuponach wielozdarzeniowych. Dobrze prezentują się również promocje poświęcone europejskim pucharom w piłce nożnej oraz na esport. Z kolei “Tuesday Cahsback” ma zdecydowanie zbyt wysokie warunki i raczej niewielu graczy jest w stanie z niej skorzystać. To samo tyczy się “American Dream”, która sporo wymaga od gracza, a niewiele daje w zamian. Betcris ma potencjał w promocjach, ale brakuje jeszcze dwóch promocji, które znacząco przyciągną graczy.

Betcris opinie – pozostałe elementy oferty

Zakłady sportowe to najważniejszy dział w ofertach legalnych polskich bukmacherów, ale nie jedyny. Gracze korzystają również z Betgames (gry karciane), sportów wirtualnych oraz zakładów na esport. Przyjrzeliśmy się pokrótce tym dziedzinom i poniżej prezentujemy naszą analizę. 

Betcris – betgames

Gry karciane to ciekawe wzbogacenie oferty bukmacherskiej, ale niestety Betcris nie zawarł jeszcze ich w swojej ofercie. 

Betcris – sporty wirtualne

W Betcris gracze mogą skorzystać łącznie z 7 dyscyplin sportów wirtualnych. Są to: 

  • Rzuty karne (9 rynków)
  • Piłka nożna (32 rynki) 
  • Drag Racing (3 rynki)
  • Kolarstwo torowe (7 rynków)
  • Wyścigi hartów (7 rynków)
  • Wyścigi konne (7 rynków) 

Na plus przede wszystkim duża liczba rynków na wirtualną piłkę nożną. Jednakże animacja wygląda bardzo słabo, jakość jest niska, a obraz często się zacina. 

Betcris – zakłady bukmacherskie na esport

Na początku Betcris warto pochwalić ze specjalną promocję “25 PLN DLA FANÓW ESPORTU”, która jak sama nazwa wskazuje skierowana jest do miłośników obstawiania esportu. W Betcris można obstawiać następujące gry:

  • CS:GO
  • Dota 2
  • King of Glory
  • League of Legends 
  • Overwatch
  • Rainbow six
  • Starcraft
  • Starcraft 2
  • Valorant
  • E-football 

Betcris pod względem esportu prezentuje się naprawdę solidnie. Spora liczba rynków na najważniejsze rozgrywki w esporcie zasługuje na słowa uznania. Ponadto dostępne są transmisje live z CS:GO. 

Aplikacja Betcris opinie

Na ten moment bukmacher Betcris nie posiada aplikacji, jednak intensywnie trwają nad nią pracę i niebawem powinna być dostępna dla graczy. 

Metody płatności w Betcris

Metody wpłaty w Betcris są dosyć ograniczone. Co prawda przebiegają bardzo sprawnie, ale w porównaniu z konkurencją brakuje kilku opcji. Wpłacać można za pomocą: 

  • Transakcji Blik
  • Przelewu bankowego 
  • Skycash
  • Przelewy24 

Brakuje m.in. możliwości wpłaty za pomocą karty, PayU, DotPay, czy też za pomocą portfeli elektronicznych PayPal, Skrill i Neteller. 

Jeśli chodzi o wypłaty, to skorzystać można z:

  • Przelewy24
  • Transakcji BLIK
  • Skycash
  • Przelewu 

Co istotne Betcris wypłaca swoim graczom przelewy natychmiastowe, a więc na pojawienie się środków czeka się tylko około 15 minut. 

Betcris opinie – podsumowanie

Nasza szczegółowa analiza pozwala na stwierdzenie iż na ten moment Betcris to bukmacher nie należący do czołówki na rynku, ale mają swoje atuty i perspektywy. Przypominamy, że Betcris Polska jest na rynku od niedawna, a więc trzeba dać trochę czasu, aby się rozwinął.

Na tę chwilę oferta Betcris skierowana jest przede wszystkim do graczy, którzy chcą obstawiać sporty popularne w USA oraz piłkę nożną. Oferta rynkowa na te dyscypliny stoją na bardzo wysokim poziomie i dorównują, a często przebijają nawet największych legalnych polskich bukmacherów. 

Jeśli chodzi o ofertę powitalną, to jest ona narazie dość skromna. Brakuje freebetu bez depozytu oraz bonusu od depozytu. Na plus jednak jest to, że bonusy powitalne nie są zbyt skomplikowane, a pomimo skromniejszych kwot i dość małego rozbudowania, gracz dostaje szansę realnie zarobić, a promocje łączą się ze sobą. 

Promocje tymczasowe w Betcris także powinny zostać jeszcze rozwinięte, choć kilka pozycji zasłużyło na nasze słowa uznania. Promocje dotyczą głównie piłki nożnej oraz sportów popularny w USA, co powinno się zmienić, aby bukmacher trafił do szerszej grupy odbiorców. Siatkówka, żużel czy piłka ręczna narazie traktowane są dosyć po macoszemu. 

Absolutną koniecznością jest w przypadku Betcris stworzenie aplikacji, której na ten moment bardzo brakuje i jeśli Betcris uda się stworzyć solidną aplikację, to ich notowania pójdą bez wątpienia w górę.

  • Szeroka oferta na piłkę nożną, sporty amerykańskie oraz boks
  • Promocje tymczasowe na piłkę nożną i sporty amerykańskie
  • Szybkie wpłaty i wypłaty 
  • Rzetelne spełnianie warunków promocji 
  • Obsługa klienta
  • Możliwość łączenia na jednym kuponie wydarzeń z oferty przedmeczowej i live
  • Brak jakichkolwiek transmisji live
  • Brak aplikacji mobilnej
  • Zbyt wąska oferta na sporty popularne w Polsce jak żużel, siatkówka, czy piłka ręczna
  • Zbyt mało metod wpłat i wypłat 
  • Brak betgames
  • Niski poziom sportów wirtualnych
  • Brak możliwości tworzenia swoich zakładów

Przeglądając tę stronę akceptujesz politykę cookies oraz regulamin strony więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close